Resebloggen

Följ våran resa till USA. I tre veckor är vi borta och besöker Minnesota och Californien.

tisdag 14 juni 2011

Sista dagen i Minnesota

Idag på eftermiddagen lämnar vi Twin City och åker vidare till Californien. Det blir ju tråkigt att lämna den här härliga familjen som Emelie bor hos! Här är det alltid full fart. Igår var vi på soccer-game. Det var Jake, 7-åringen som hade match som vi allihopa tittade på. Det var precis som hemma och uppleva 5-manna igen! De var duktiga, och hade en passionerad coach verkligen. Coacherna var i början med ute på planen och styrde upp en del, det var rätt smart.
Igår var vi downtown en stund bland skyskraporna, vi åt på Hard Rock Café bland annat. Sen var vi på en liten shoppingtur igen, till ett nytt Mall utanför stan. Några ggr större än Tuna Park, vet hur många såna det finns här. Fräscha och fina. Alla är enormt trevliga när man kommer in i en affär här. "How are you today?" säger alla och ser glada ut, utan att det känns påträngande. Serviceandan är stor!
Vädret här har varit litesmåkyligt. Veckan innan vi kom var det 35 + men när vi kom ca 18, och det har regnat några gånger. Igår blev soligt och kvalmigt och idag lyser solen. Det är så grönt och fint här - och i alla prydliga trädgårdar blommar det för fullt. Gräsmattorna är superfina och saknar ogräs, hur gör dom måntro? Alldeles utanför huset så ligger en stor park, ett enorm stor gräsmatta och en gungpark, så det är barnvänligt och det bor massor av barn här på området.

Snart blir det California!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar