Resebloggen

Följ våran resa till USA. I tre veckor är vi borta och besöker Minnesota och Californien.

tisdag 21 juni 2011

Santa Barbara - Santa Monica - LAX - Costa Mesa

Imorse drog vi från Santa Barbara. Vi tog vanan trogen Highway 1 utmed havet igen. Drog förbi Malibu. Jisses, där finns det stränder och man ser tjusiga cases uppe i bergen och de mindre som ligger tätt i rad mitt på stranden. Det var grå dimma denna förmiddag - juniväder här - men när vi kom till Santa Monica så började det att lätta och solen kom fram. Vi parkerade och tog en tur ut på piren. Där slutar ju Route 66, som går rätt igenom landet från Chicago.Vi åt lunch på taket på ett ställe. Vi har för det allra mesta ätit väldigt bra mat här, man kan verkligen välja "rätt" mat och inte en massa skräpmat och det känns bra. Felix har testat många olika sorters Ceasar sallader vid det här laget och mamma i familjen gillar sallader med frukt i och många olika grönsaker. Åt en höjdare häromkvällen med massor av bladspenat och pistachnötter.
Vi drog vidare mot Los Angeles Airport, för nu skulle ju Emelie lämna oss och dra vidare hem till Minnesota. Vi kom rätt tidigt till flygplatsen för vi hade inte riktigt koll på trafiken och hur lång tid det skulle ta. Men det gick lätt att hitta till flygplatsen och hitta rätt terminal.

Så sa vi då hejdå till våran Emelie. Vi har haft roliga dagar ihop!! Snart ses vi igen - till JUL! Det är ju inte sååå långt kvar, fanns inte vill någon av oss tänka på jul nu?? Emelie har i alla fall en massa saker kvar framför sig att se fram emot. PUSS till dig gumman för nu skriver vi ju en del till dig också så du kan se vad vi gör här i Californien.Vi andra åkte vidare söderut. Och nu minsann fick vi se att det började att bli rusningstrafik och se riktiga highways! Men med GPS och gemensam koll på trafiken och vart vi skulle så flöt det på bra. Senare så var vi framme i Costa Mesa och hittade vårt hotell. Här är vi nu installerade i ett stort bra rum med bra space för oss. Nu kan vi äntligen packa upp alla kläderna och finna oss till ro lite på ett och samma ställe för här ska vi stanna ett tag.
Imorrn ska vi ta det lugnt och kolla in omgivningarna mera - så ni får veta mer framöver vad det är för ett ställe vi bor på här i Orange County!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar