Resebloggen

Följ våran resa till USA. I tre veckor är vi borta och besöker Minnesota och Californien.

söndag 19 juni 2011

Carmel-by-the-sea

Nu har vi vaknat upp i vårt lilla bohemchica hotellrum på lilla pittoreska hotell Carmel Inn and Suites dit vi kom igår eftermiddag.
Igår lämnade vi San Francisco - först åkte vi taxi till hyrbilsfirman så det kittlade i magen - i vår hyrda Ford Explorer och styrde kosan söderut. Åt rejäl amerikansk brunch vid havet runt Pacifica - och sen vidare på Highway 1. WOW - vilka vyer utmed havet!
Vi anlände till Monterey och skulle leta hotell, åkte utmed kustvägen och så hamnade vi i Carmel. Denna otroligt pittoreska lilla stad. Var det här hoberna bodde? Det är som att hamna i en engelsk liten stad på landsbygden. Ni skulle se husen! Man skulle kunna stanna här flera dagar och bara strosa omkring och kolla runt. Dock är det en exklusiv sfär här, en annan typ av folk än vi sett tidigare. Läs gärna mer om stan här (klicka på länken)
Vi tog en tur på 17 Mile Drive - en privat väg som vindlar sig genom ett enormt exklusivt område och genom ett dramatiskt naturlandskap. Och avslutas på DRÖMSTÄLLET för golfare. Pebble Beach. Alla som är golfare vet vad vi menar.... Kolla gärna in här.

VI har massor av bilder men här är några. Internet är väldans trött här och tyvärr hoppar ju inte bilderna in från kameran av sig själv.Vår bil - och sen Emelies Ferrari

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar